15   futbol_1440x961
L’amistós entre el Castellar i el Terrassa (0-2) va servir com a preparació per la jornada de diumenge. || A. San Andrés
11/01/2024 Esports
La UE Castellar busca consolidar-se

Els castellarencs, que tornen a la competició visitant el camp de la Pirinaica, han disputat tres amistosos durant les setmanes de Nadal per no baixar el ritme

Havent tancat l’any de la millor manera possible, la UE Castellar vol tornar a la competició oficial amb una nova victòria en un camp conegut, el de la Pirinaica, on es va deixar l’ascens fa dues temporades.

Tot i estar sense competició durant gairebé un mes –des del 16 de desembre– els blanc-i-vermells no han estat aturats i han disputat un total de tres amistosos de nivell: derrota per 0-2 contra el juvenil del CE Mercantil,  victòria per 3-2 contra el FC Cardedeu de 1a Catalana i derrota contra el Terrassa FC de 2a RFEF per 0-2. Ara el conjunt retorna a Manresa ple d’energia i amb el rodatge hivernal fet.

Davant dels terrassencs aquest passat dimecres al vespre, l’equip va mostrar una molt bona imatge, tot i caure 0-2. Els terrasencs es van avançar amb dos gols molt matiners abans del minut 7, però durant la resta va ser el Castellar qui va portar el ritme, fent recular al rival durant la segona part i amb oportunitats per a igualar el marcador.

Ara la Pirinaica serà el pròxim escull, un rival que ocupa la desena posició amb quatre victòries i quatre empats, a més de cinc derrotes i una marxa irregular en les últimes jornades. Al contrari que el Castellar, que després de tres victòries consecutives –el Borges, l’Igualada i el Júpiter– vol tancar els dos últims partits de la primera volta a la part alta de la taula.

A més, després d’aquest partit, els de Juan Antonio Roldán i Santy Fernàndez disputaran quatre jornades consecutives a casa, cosa que podria significar aconseguir els punts necessaris per apropar-se a l’objectiu final de la salvació.  || a. san andrés