13   hoquei_1440x961
La comunió entre jugadors i afició és total a l’HC Castellar. El suport de la grada continua sent decisiu en l’ànim de l’equip. || CEDIDA
16/10/2024 Esports
El moment més dolç de l’HC Castellar

Tercera victòria dels granes (6-1) en quatre partits per a continuar en la zona alta de la taula a Nacional Catalana

Difícilment es podia vaticinar una arrencada de temporada com la que està fent l’HC Castellar. Un club petit que va tocar el cel amb l’ascens a Nacional Catalana i que ara s’ha convertit en una de les revelacions de la categoria, amb una arrencada espectacular: tres victòries i un empat en quatre jornades.

En l’última victòria, es va permetre, fins i tot, el luxe de golejar al Sant Celoni per 6-1, un rival, que va arribar invicte al pavelló Dani Pedrosa. Un resultat, però, que no va reflectir el que va ser el partit durant els 50 minuts, ja que els del Vallès Oriental van arribar empatats a punts i sense conèixer la derrota.

No era el millor horitzó pels granes, pel fet que arribaven sense Lluís Giralt i amb Oriol Garcia tocats, però van plantar cara en una primera part, on tot i portar el ritme no van poder estrenar el marcador. La segona va arrencar amb una blava a Ferran Garcia i amb gol d’Ot Planes en la directa de càstig, però en la següent jugada l’equip de ‘Fiti’ va reaccionar, igualant el marcador. Ni un minut va passar fins al 2-1 pels castellarencs, que van saber decantar la balança i aprofitar el desgavell al Sant Celoni, que no va poder frenar l’ímpetu i l’efectivitat dels locals.

“Va ser molt més dur i complicat del que reflecteix el resultat. La prova és que fins a la segona part no es va obrir el marcador. El rival tenia les idees molt clares, però a partir del seu gol, l’equip va tenir les idees molt clares. Vam saber estar més posats al partit per a decidir, podent moure més la banqueta que el rival, aconseguint un resultat molt positiu” explica el tècnic castellarenc.

Una vegada més, gràcies a l’experiència i lideratge de jugadors com els germans Garcia, Víctor Bonilla o ‘Tato’ Homet, van ser capaços de capgirar la situació davant d’un pavelló ple a vessar i que va ser el jugador número sis. ‘Fiti’ va voler destacar aquesta faceta dels seus jugadors en el partit: “un cop més van tenir la talla, es van deixar la pell en la pista, marcant la diferència. Estan fent un esforç titànic. Acabar d’arribar a la categoria i estar a l'altura cada partit no és gens fàcil”.

Amb un hat-trick del capità Oriol i gols de ‘Boni’, Ferran i Marc Ramírez, el conjunt grana continua en la part alta de la taula, només pel darrere del tot poderós Bell-lloc que continua sense fallar i empatat a punts amb el FC Barcelona, que va golejar a domicili al Caldes (2-6).

“No esperàvem un inici tan positiu. Està molt bé sabent que som un equip petit i jove. Ens ho estem passant molt bé i ens entenem molt bé com a equip. Però això no és com comença sinó com acaba i s’ha de mantenir aquest ritme” va explicar el porter Arnau López.

La pròxima jornada, els castellarencs visitaran la pista del CP Vilanova (dissabte, 19:45 h), penúltim classificat que només ha sumat un punt en quatre jornades, un bon cap de setmana per a poder continuar amb aquesta bona ratxa.

EL FEMENÍ PERD A CASA

La festa no va ser total per l’HC Castellar, ja que el ‘primera’ femení va caure golejat a casa enfront del CP Torrelles per 1-8. Les de Quima Jimeno van caure enfront de l’equip més potent del grup B de Segona Catalana, on dominen la classificació amb 12 punts de 12 possibles, amb un partit més que Manresa, Lleida i Vila-sana. Les locals no van poder frenar l’allau atacant de les del Baix Llobregat, mentre que el gol grana va ser obra d’Ana Teresa Cuervo.