galvez_800x534
Gálvez al podi de Zuera, on ha estat campió. || Cedida
26/09/2024 Esports
Max Gálvez, campió de Catalunya

Amb només cinc anys, el pilot ha aconseguit el campionat de Catalunya de velocitat en la PromoRACC-Elèctric 2.5.

A. San Andrés

Disputades sis de les vuit proves de la temporada, el pilot Max Gálvez s’ha proclamat campió de Catalunya de velocitat en la PromoRACC-Elèctric 2.5. Amb només cinc anys, el pilot ha aconseguit el títol, després de dominar les dues sessions de cursa al circuit de Zuera (Saragossa).

La sisena prova puntuable per al campionat de minimotos elèctriques era la cita marcada per ser campió. Havent dominat les cinc primeres proves i només deixant escapar cinc punts –en l’únic segon lloc que ha fet en tot el campionat a la cita de Móra d’Ebre–, a l’Aragó no va fallar i es va imposar en les dues curses.

Amb 70 punts de diferència sobre Samuel Alonso, el castellarenc no ha donat marge de maniobra a cap dels sis pilots que participen en la copa elèctrica i continua amb la seva evolució cap al somni de ser pilot de MotoGP. Les dues pròximes cites seran Juneda (24/11) i Sallent (per determinar).