16   Hoquei_1440x961
L’equip va posar per a ‘L’Actual’, en la primera foto de conjunt del curs. || A. SAN ANDRÉS
05/09/2024 Esports
L’HC Castellar ja coneix la Nacional Catalana

Els de Fiti van caure per 5-7 en el primer partit de pretemporada contra el CH Caldes en 50 minuts vibrants

El conjunt grana va viure a la seva pell el nivell d’hoquei que trobarà aquesta temporada a Nacional Catalana després d’enfrontar-se al CH Caldes Recam Làser. Els de Fiti, però, van deixar clar que no seran un equip fàcil de superar, tot i aquesta primera derrota.

Un 5-7 amb diverses alternatives al marcador va tancar un emocionant primer partit per als dos rivals, que es veuran les cares aquesta temporada en lliga regular. Castellar i el segon equip de Caldes van fer vibrar el Dani Pedrosa en un partit d’entrenament de vespre que els va servir per mesurar forces amb només una setmana d’entrenament. Tot i l’horari –divendres a les 22.15 h– el pavelló va gaudir d’una bona entrada per veure el primer test de nivell de l’equip grana.

Més acostumats a la categoria i amb jugadors habituals al primer equip d’OK Lliga com Pau Cardona, el Caldes va marcar el ritme inicial, ja que va moure la pilota a una velocitat endimoniada, un ritme al qual va haver-se d’acostumar el Castellar. Els d’Eduard Candami van obrir el marcador amb un 0-2, que al descans es va convertir en 1-3, però els de Fiti van jugar de tu a tu.

A la represa, amb el marcador en contra, els locals van ser capaços de remuntar, van fixar un 4-3 i van demostrar l’adaptació a la situació. El Caldes va patir en l’arrencada de la segona quan va veure com el seu rival els passava per sobre, però es va recompondre i va aconseguir imposar-se en els últims minuts contra un conjunt que va notar la falta de ritme i velocitat en els instants finals. Uns aspectes que els locals hauran de treballar de cara a l’inici de la temporada, però que en cap moment es van deixar veure com una carència preocupant. Durant el partit es va poder viure el debut de les dues noves incorporacions, Marc Ramírez i Sergi Coma.

Aquesta setmana –dijous al vespre– l’equip ha viatjat a Sant Cugat, mentre que dimarts que ve ho farà a Sant Feliu de Codines, per tancar la pretemporada amb un últim partit, i repetirà contra el CH Caldes el cap de setmana del 14-15, amb data encara per confirmar.  || a. san andrés