15   basquet_1440x961
L’equip femení va superar el Vilassar i són més líders de Segona Territorial. || A. San Andrés
17/01/2024 Esports
El femení de bàsquet, encara més líder

L’equip femení del CB Castellar va superar per 51-50 el CB Vilassar de Mar i es consolida en el primer lloc de 2a Territorial.

L’equip femení absolut del Club Bàsquet (CB) Castellar va superar per 51-50 el CB Vilassar de Mar i es consolida en el primer lloc de 2a Territorial.

Les noies de Xavi Revilla van obtenir una important victòria de cara a les seves aspiracions d’ascens, superant per un punt al CB Vilassar de Mar, un dels rivals més directes en la lluita per l’ascens.

Les groc-i-negres van donar un cop de puny a la taula en un partit molt igualat en tot moment, però que van començar a decantar en el tercer quart, on van marxar amb quatre punts per encetar la recta final. Els últims 10 minuts no van ser un camí planer i les de Revilla es van saber sobreposar a quatre triples consecutius de les maresmenques.

Aquesta victòria serveix per a refermar-les en la primera posició a Segona Territorial, amb 10 victòries i dues derrotes, un triomf més que les seves perseguidores, el Premià i el Vilassar.