La proposta de Txivarri i La Tahona han quedat en segon i tercer lloc respectivament
Ja hi ha veredicte del públic. La truita de poma amb formatge de cabra i confitura de tomàquet que ha elaborat La Taverna del Gall i la Gallina ha resultat la guanyadora de la primera edició del CorreTruites, que ha organitzat enguany Comerç Castellar per primera vegada amb la participació de 12 establiments. El públic ha decidit que la millor truita del poble es fa en aquest local del carrer Centre regentat per Debora Portillo i Vicente Sierra. I ho ha fet mitjançant un codi QR que cada participant té en exclusiva, registrat amb el seu correu electrònic i només ho ha pogut fer en horari de concurs, per garantir una major transparència. La truita elaborada pel restaurant del Casc Antic ha aconseguit 560 vots.
La truita guanyadora de la Taverna del Gall i la Gallina, la de poma amb formatge de cabra i confitura de tomàquet. || Q. PASCUAL
El Txivarri de la plaça del Mercat, amb la seva Truita de patata melosa trufada amb ceba caramel·litzada ha quedat en segona posició amb 390 vots, només quatre per sobre de La Tahona que ha elaborat un remenat de galta sobre base de pasta de full.
Un pare i un fill degusten la truita de patata melosa trufada amb ceba caramel·litzada del Txivarri, proposta que ha quedat en segon lloc. || Q, PASCUAL
Comerç Castellar contactarà dilluns per correu amb la persona guanyadora del val de 50€ per gastar en els comerços associats que es lliurarà a la Festa de cloenda del dia 3 de juny a El Mirador, tot i que inicialment s'havia anunciat que es faria el dia 10. Durant el transcurs de l'acte hi haurà un refrigeri i l'entrega de diplomes als participants i el trofeu al guanyador.