carnicas_1440x961
Una clienta davant de la varietat de productes per al Dijous Gras de Cárnicas Merche
22/02/2025 Actualitat
El secret està en la botifarra

Cárnicas Merche arrenca la celebració del Dijous Gras amb botifarres d'elaboracions especials

Parlar de Carnaval és també parlar de tradicions gastronòmiques. I la botifarra d’ou és la reina del Carnaval perquè està present a moltes taules castellarenques en aquests dies. Un dels establiments que vetlla perquè aquesta tradició es mantingui ferme és Cárnicas Merche i com cada any ha tret la seva botiga al carrer per oferir un producte fresc i molt especial: botifarres de tota mena per als gourments més exigents.

Patrícia Gálvez, filla petita de l’Antonio Gálvez, propietari de Cárnicas Merche, destaca entre les novetats d’aquest any la botifarra «de xocolata amb galeta lotus». Entre les elaboracions que més triomfen entre la clientela Gálvez destaca «la de foie i ceba caramelitzada». Aquest any també estan aixecant expectació «la de ceps i foie i també la de calçots que es menja amb la salsa típica i que és molt apropiada per aquestes dates». Com resumeix Patrícia Gálvez, més enllà de l’aspecte comercial de la proposta, és vol destacar «la importància de la tradició de cada any, que no es perdin els costum de la xarcuteria de tota la vida i el bon producte».

Comparteix
M'agrada
Comentaris