L'establiment castellarenc, juntament amb els altres vuit del col·lectiu Cuina Vallès, elaboren plats amb aquest fruit que es pot trobar a la seva carta
Els nou restaurants del col·lectiu Cuina Vallès -entre els quals hi ha el castellarenc Garbí- dediquen les pròximes jornades gastronòmiques al tomàquet de pagès. Amb aquest fruit, els diferents restauradors elaboren diferents plats que es poden trobar a la seva carta aquests dies. El col·lectiu Cuina Vallès, nascut a l’empara del Consell Comarcal, promociona, a través d’aules de cuina o l’assistència a fires internacionals de turisme, el seu receptari.
A més del restaurant Garbí, formen part del col·lectiu els restaurants Can Feu de Sabadell, Can Vinyers i Restaurant Les Pedritxes. de Matadepera, El Cel de les Oques i LaTaverna Guilà, de Terrassa, Tast & Gust de Cerdanyola del Vallès, Can Piqué de Montcada i Reixac i Lossum de Sant Quirze del Vallès. Recentment, el col·lectiu de restauradors va dedicar unes jornades gastronòmiques a les cireres.