L'Estevet d'or va ser per l'Igualadina de Rosa Casany i l'Estevet de plata per la ratafia Ton Cisquet, del Roger Pineda
El Concurs de Ratafies Casolanes de Castellar del Vallès, promogut pel grup de l’Estevet, amb col·laboració del Centre Excursionista de Castellar del Vallès, va fer públic divendres passat el seu veredicte de la seva sisena edició. L'Estevet d'or va ser per l'Igualadina de Rosa Casany i l'Estevet de plata per la ratafia Ton Cisquet, del Roger Pineda. Al concurs s'hi van presentar 14 ratafies amb les que el jurat va tenir una bona feinada de deliberació. Finalment els assistents van poder tastar-les totes. A més, es va sortejar un esmorzar de forquilla del Celleret entre el públic.
La ratafia s’havia de presentar en un envàs de vidre amb tap de suro. S'havien de presentar al Centre Excursionista de Castellar del Vallès i als establiments col·laboradors (El Celleret de Castellar, Begudes Parera i Cal Calissó). La ratafia havia d’incloure nou verda com a ingredient indispensable i estar elaborada amb una base d’aiguardent (encara que també s’acceptaven cremes anisades).