IMG 2623_1440x961
Al centre de la imatge, el president de la Cambra, Ramon Alberich, al costat del castellarenc Antonio Gálvez, president del Gremi -amb camisa rosa-
25/07/2024 Actualitat
Acord entre Cambra i Gremi per formar joves en el sector de la carn

El conveni estableix la creació d’un curs de 120 hores, dividit en 30 hores de teoria i 90 hores de pràctica, que capacitarà els participants en la preparació i venda de carns, així com en l’elaboració de productes carnis

Redacció

La Cambra de Comerç de Sabadell i el Gremi d’Empresaris de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques han signat un conveni de col·laboració per impulsar la formació de joves, capacitant-los per treballar en comerços especialitzats de la carn (carnisseries, xarcuteries i polleries). Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Programa Talent Jove de la Cámara de España, que ofereix formació gratuïta a joves que no tenen contracte de treball vigent ni es troben estudiant.

A l’acte de signatura, que ha tingut lloc a la seu de la Cambra de Sabadell, hi han assistit el president de la Cambra, Ramon Alberich, la presidenta de la Comissió de Comerç i Turisme de la Cambra, Eva Fernández, i el president del Gremi de Carnissers, el castellarenc Antoni Gálvez -també gerent de Cárnicas Merche-, entre d’altres. Tots ells han destacat la importància d’aquest conveni com un gran pas per adaptar-se a les noves generacions i donar-los a conèixer un sector ben remunerat i amb pràcticament nul·la taxa d’atur, oferint així una gran oportunitat professional i de futur.

El sector de la carn, com molts d’altres, està afectat per una manca de relleu professional per part de les generacions més joves a les empreses i comerços. Conscient d’aquesta necessitat, la Cambra de Sabadell ha proposat aquest acord amb el Gremi de Carnissers per fomentar la formació i l’ocupabilitat dels joves.

El conveni estableix la creació d’un curs de 120 hores, dividit en 30 hores de teoria i 90 hores de pràctica, que capacitarà els participants en la preparació i venda de carns, així com en l’elaboració de productes carnis. La primera edició del curs es durà a terme del 25 de setembre al 30 d’octubre de 2024, i s’espera que hi participin entre 10 i 20 alumnes.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris